Vložky do obuvi, ale aké???

Pre dokonalé spríjemnenie nosenia pracovnej obuvi máme pre vás niekoľko druhov vložiek do obuvi pre zvýšenie komfortu. :-) Takže základné informácie nájdete tu pre jednotlivé vložky:

      

Prešívaná kombinácia 100% vlny a ľahčenej peny je fixovaná na vrstvu hliníkovej fólie, ktoré vytvára ochrannú bariéru proti prenikaniu prízemnému chladu. Má hrejivé účinky a udržuje nohy v teple a suchu. Kombinácia 100% vysokovrstvej strižnej vlny a aromatizovanej latexovej peny zabraňuje nepríjemnému zápachu a zaručuje teplo a pohodlie počas chladných dní.
   Extra teplá stielka s hliníkovou ochranou proti prenikaniu chladu, ideálna pri suchých mrazoch. Prešívaná kombinácia 100% vlny a ľahčenej peny je fixovaná na vrstvu hliníkovej fólie, ktorá vytvára ochrannú bariéru proti prenikaniu prízemného chladu. Vložky do topánok Thermo pomáhajú udržiavať nohy v správnej polohe. Ortopedická - antishock stielka do obuvi tlmí nárazy a poskytuje tak chodidlám ochranu a komfort. Zvyšujete tak chodidlám ochranu a komfort. Zvyšujete komfort pevnej a pružnej chôdze.
   Vložky do topánky z tkanej lisovanej a tuženej 100% ovčej vlny na latexovej pene sú vhodné do každého typu obuvi. V zime príjemne hreje, zabraňuje plesní a obmedzuje zápach. Vložky z ovčej vlny sú vhodné do lyžiarskej, zimnej, turistickej i kultovej obuvi.
   Vysokokvalitná vložka je vhodná do všetkých druhov obuvi, či už do vychádzkovej alebo športovej. Zahŕňa v sebe množstvo vlastností. Je tvarovaná, čím sa výborne prispôsobí na nohu. Napomáha udržiavať nohy v správnej polohe. Má dve vrstvy- antibakteriálnu textíliu a polyuretánovú penu. Kvalita stielky je natoľko účinná, že max. absorbuje pot, eliminuje tvorbu baktérií.
   Komfortné ortopedické vložky sú vhodné do všetkých druhov topánok. Perforovaná ovčia koža je pripevnená na výlisku z plastu, ktorý podporuje pozdĺžnu a priečnu klenbu. Vložky Wellnes odstraňujú deformácie plochej nohy a poskytujú maximálne pohodlie. Polstrovanie päty zmäkčujú došľap. Samolepiacou vrstvou na spodnej strane vložky zabezpečuje posun v topánke.
   Vložky Massage sú luxsusná ortopedické vložky s podporou priečnej a pozdĺžnej klenby. Vysoká kvalita prírodnej kože a latexovej peny obsahujúcej aktívne uhlie zabezpečuje výborné antiperspiračné účinky. Stielka so špecialnymi tlakovými výstupkami priaznivo pôsobí na chodidlo a tým vyvoláva príjemný pocit pri chôdzi alebo počas státia v práci. Vložky zabezpečujú pocit sucha, pohodlia a čistoty.
   Vložky Anatomic Gold spĺňajú tie najvyššie nároky. Sú vyrobené z kvalitnej ovčej kože poskytujúce maximálny komfort nosenia. Stielka je anatomicky tvarovaná s podporou priečnej a pozdĺžnej klenby. Vložky sú doplnené o gélové vankúšiky v oblasti päty a pod prstami a zabezpečujú príjemné držanie, masážny efekt podporuje krvný obeh a optimálny valivý pohyb nohy.
   Anatomicky tvarovaná vložka určená hlavne pre vrcholový šport a voľný čas. Kombinácia 100% bavlny a v strednej vrstve nachádzajúcej aktívneho uhlia vynikajúcimi aromatickými vlastnosťami. Je fixovaná na plastovom výlisku- antishock, ktorý spolu s karbosanovým výliskom podporuje priečnu klenbu a pozdĺžnu klenbu chodidla. Podporuje správny postoj, tlmí bolesti chrbta, krku a kĺbov plynúce z nesprávneho postavenia nôh.
   Vysoko kvalitné kožené anatomické vložky do obuvi zaisťujú komfort a pohodlie pri chôdzi. Stielka podopiera priečnu a a pozdĺžnu klenbu a tak zaručuje správne rozloženie zaťaženie chodidla. Odpruženie v päte pomáha k ideálnemu komfortu pri došliapnutí. Stielka je vyrobená z kvalitnej kože a pevného latexu s aktívnym uhlím, ktorý tlmí otrasy a nárazy pri chôdzi. Vložky absorbujú mikro-vibrácie, vďaka ktorým znižujú riziko zlyhania svalového aparátu, slúži aj ako prevencia pred vznikom tzv. Plochej nohy.