Náročná doba si žiada odvážne riešenia

Aktuálne udalosti núti veľa z Vás riešiť nedostatok textilných produktov prateľných na vysoké teploty. Či už sa to týka produktov určených pre zdravotníctvo, alebo tých, z ktorých by ste radi vyrobili textilné ústenky pre ochranu zdravia.

U väčšiny našich produktov však odporúčame pranie na 30-40 ° C, čo teda s tým? Má to riešenie - odporúčaná teplota prania je teplotou ideálne, ktorá za normálnych okolností úplne postačuje k bežnému odstránenie nečistôt z odevu. Naše produkty však reálne vydržia teploty oveľa vyššie. Aj keď je vyperiete na teploty okolo 60-90 ° C, nestane sa nič horšieho, než že sa produkt zrazí, bez toho aby bola inak dotknutá jeho kvalita. Ak teda viete, že hľadáte produkt, ktorý potrebujete vyvárať (teda prať na vysoké teploty), vyberte si variantu o jednu alebo dve veľkosti väčšie, než obvykle objednávate. Pred prvým nosením taký produkt vyperte na vysokú teplotu a problém tým môže byť vyriešený.

Ideálne sú na to produkty zo 100% bavlny, ako napríklad tričká Classic New 132, 133, Pure 122 alebo Fit-T LS 119, ktoré neobsahujú elastan.

Pozor!!!

Elastan na rozdiel od bavlny vysokej teploty nevydrží a popraskaním by spôsobil deformácii tvaru produktu. Pranie na vysoké teploty neodporúčame aj u farieb 03 - svetlo sivý melír a 12 - tmavo sivý melír, kde sa materiálové zloženie líšia.

V ponuke máme tričká Resist R01, R02, Resist Heavy R03, R04 a Resist LS R05, ktoré sú priamo určené pre pranie na teploty 60 ° C (farebná) a 95 ° C (biela). Aj tu ale platí, že farebnú variantu z neťahavej bavlny je možné prať na vyššie teploty bez vplyvu na kvalitu produktu.